Publicitat
Publicitat

El nou projecte de Gerard Alonso que l'obliga a deixar el bàsquet

Gerard Alonso deixa el bàsquet per centrar-se en la seva vida professional. En els pròxims mesos es presentarà per ser bomber i compaginar esport i estudis era complicat. El qui ha estat jugador de les Escolàpies, Adepaf de Figueres i l'Escala es desvincula de l'esport per una bona causa.



El jugador de bàsquet Gerard Alonso ha anunciat públicament que aquest cap de setmana ha jugat el seu últim partit de bàsquet amb vint-i-vuit anys. Ho ha fet vestint la samarreta del Club Bàsquet l'Escala. La seva última aparició ha estat contra el Tona. Alonso abandona les pistes per centrar-se en un altre projecte, les oposicions per ser bomber.

Alonso començava a botar la pilota als cinc anys a les Escolàpies, després va fitxar per l'Adepaf jugant a Interterritorial, Copa Catalunya i Primera Catalana. I amb l'Escala ha aconseguit dos ascensos, el de Primera i el de Segona. Aquí a l'Escala ha tingut com a entrenadors a Arnau Costey, Albert Clopés i Toni Espinosa. Alonso ens explica quin ha sigut el millor i el pitjor moment viscut.

L'exjugador ja, de moment, no es planteja el retorn. Per tant, Alonso seguiria les passes de Pau Esponellà. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar