El FC l'Escala ha de remuntar per tornar a guanyar (4-1)

El FC l'Escala aquesta jornada també ha aconseguit distanciar-se una mica més gràcies a la seva victòria contra el Lloret per 4 a 1 i la derrota del Granollers per 3 a 2 a Banyoles. Amb aquesta combinació de resultats, el Figueres s’ha situat segon a sis punts dels escalencs mentre que els granollerins ja són a vuit.

El FC l'Escala ha de tornar a remuntar per emportar-se els tres punts, aquesta vegada en el derbi gironí contra el Lloret. Els d'Arnau Sala superaven per 4 a 1 a un rival que va avançar-se en el primer quart d'hora de joc amb el cop de cap de Narcís Caballero que ha rebia una bona centrada de Joel Salas.

Abans del descans, els líders empataven gràcies a l'encert del central Nil Congost que enviava la pilota a la xarxa després d'un embolic a l'interior de l'àrea. I a la represa, doncs la remuntada. Pau Morer amb una jugada individual  trobava forat a la porteria defensada per Jordi Tusca. Ignasi Massó va fer el tercer dos minuts després de saltar a la gespa i Moha Abouhafs tancava el marcador.

El jugador Marc Marí parla clar i català. Parla de l'objectiu del curs sense amagar-se.

Els escalencs són liders en solitari i són candidats a guanyar la lliga quan resten onze jornades per acabar el campionat. Ara tenen 42 punts, el segon, que és el Figueres, és a sis i el tercer, el Granollers, a vuit.