Publicitat
Publicitat

Creed III, l'estrena de la setmana

Una nova entrega de Creed és la gran estrena de la setmana, l'acompanyen el drama 'El hijo' i la cinta familiar 'King, el pequeño rey'. Torroella proposa dues opcions totalment oposades i les plataformes estan d'estrena amb l'arribada d'Skyshowtime i un gran nombre de retorns esperats.

Michael B. Jordan fa el seu debut com a director presentant la tercera part de la saga 'Creed', una pel·lícula on ell mateix recupera el seu paper d'Adonis Creed. Un nou intent de revitalitzar la franquícia de boxa 'Rocky' però que no té ni de bon tros la força d'aquesta. Aquí el protagonista viu retirat de la boxa després de guanyar el campionat del món, però el passat tornarà amb una ferida que encara no ha cicatritzat i un combat on el seu rival no té absolutament res a perdre comparat amb ell. Tot i semblar un final de saga, ja podem confirmar que s'està coent una quarta entrega.Setmana on també torna Hugh Jackman i ho fa acompanyat ni més ni menys que per Laura Dern, Vanessa Kirby i Anthony Hopkins. Un drama dirigit per Florian Zeller, responsable també del film 'Padre' i amb música de 'Hans Zimmer' una bomba de rellotgeria pels amants del setè art. Jackman serà un ocupadíssim advocat, separat i pare d'un fill que viu amb la seva exparella. Ara la vida el somriu de nou, té nova parella, tornarà a ser pare i, laboralment parlant, està a punt d'aconseguir un important lloc al costat d'un polític. Però el seu primer fill el necessita, ja que pateix una forta depressió i creu que una temporada amb ell el pot ajudar.

I amb aires molts més divertits i familiars, s'estrena el film francès per a tota la família 'King, mi pequeño rey'. Un d'aquells films on el protagonisme el té un petit animaló, en aquest cas un cadell de lleó que s'escapa de l'aeroport i serà trobat per dos adolescents que el volen retornar al seu hàbitat natural.Torroella, com és habitual arriba amb estrena doble. Per un públic familiar estrena 'Astérix y Obélix y el reino medio' un nou reinici de les aventuresdels mítics personatges.Per un públic molt més adult estrena 'Tar' un drama sobre l'abús del poder on l'actriu Cate Blanchett brilla donant vida a una directora d'orquestra la vida de la qual s'ensorra amb un obrir i tancar d'ulls. Un film que té amb sis nominacions als Oscars i on la seva actriu ja compte amb el Globus d'or a millor actriu.I les plataformes aquesta setmana han portat la tercera temporada de 'The Manadalorian' o la segona de 'Colegio Abbot'. A banda de l'arribada de SkyShwotime on si pot veure com a novetat la sèrie 'Bosé' una producció autobiogràfica del cantant espanyol Miguel Bosé.

Des d'avui mateix Netflix disposa d'una nova comèdia espanyola amb la cinta 'Eres tú' on Álvaro Cervante té el do de saber el futur de les seves relacions amorosa amb tan sols un petó. Quan per fi coneix una noia amb la té un futur, resulta ser la xicota del seu millor amic.

I pels amants de les sèries musicals, la seva opció serà 'Todos quieren a Daisy Jones' on serem testimonis de l'evolució d'un grup mític però fictici. Dos líders, dos caràcters totalment oposats però amb una química brutal a l'escenari. Una producció que ens traslladarà a l'ambient musical dels anys 70.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar