Publicitat
Publicitat

Convocades les beques de primavera i de tardor

La beca de primavera arriba enguany a la 25a edició i hi suma la primera beca de tardor, dedicada a les ciències i ciències socials. Es vol potenciar molt la interrelació entre la nova beca de tardor i els centres educatius del municipi.

L'Ajuntament de l'Escala ha obert la convocatòria de la Beca Artística Internacional de primavera 2023, que enguany compleix el seu 25è aniversari. És adreçada, com cada any als creadors del món de les arts, a mode de plataforma d'expressió, desenvolupament i pensament vinculats al món de l'art. L'estada de tres mesos a la Casa Forestal per desenvolupar el projecte guanyador és, sens dubte, el tret diferencial característic de la beca. El guanyador exposa el projecte en un espai municipal al final de l'estada i rep un ajut econòmic de 2500 euros.

El termini de presentació de treballs per optar a aquesta beca està obert fins el 20 d'aquest mes de març. A més, la llarga trajectòria i reconeixement de la beca de primavera, ha animat l'Ajuntament a impulsar també una beca de tardor, dedicada aquesta a les ciències i les ciències socials. Aquesta, va adreçada a investigadors que, de forma individual o col·lectiva, presentin un projecte inèdit de recerca relacionat amb les ciències socials i humanes o les ciències naturals, referit a l'Escala i el seu entorn o àmbit d'influència.

Rafel López ha manifestat la voluntat de generar interacció entre la persona becada i els centres educatius del municipi, entenent que, a badna de fer la recerca, ajudi a despertar la curiositat dels més joves, sensibilitzant-los en el món de la recerca i fer divulgació dels mètodes científics i de recerca.

El termini per presentar projectes a la beca de tardor estarà obert fins el 10 de juliol. Les bases de les dues convocatòries, tant la de primavera com la de tardor, es poden consultar al web municipal www.lescala.cat



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar