Publicitat
Publicitat

Diumenge es presenta ' L’Escala desapareguda'

Diumenge es presenta ' L’Escala desapareguda' , un recull amb aportacions de fotografies familiars que recorden com era l'Escala fins als anys 70. La presentació està inclosa dins l'edició d'enguany de l'Escala Vila del llibre.

Anunci 0s

Aquest diumenge dia 5 a les 5 de la tarda i a l'Alfolí de la Sal es farà la presentació del llibre  “L’Escala desapareguda”, un repàs a la història de l'Escala fins l'any 1970  a través de fotografies cedides per particulars, totes en blanc i negre.És el fruit de dos anys de recollida de fotografies i documentació que es tradueix en un volum de sèrie 'Catalunya desapareguda' de l'editorial Efadós.D'aquesta manera es suma a l'arxiu fotogràfic de l'Escala l'aportació d'aquelles fotografies fetes per particulars.

El preu del volum dedicat a l'Escala és una ica més car que els que s'han fet de poblacions veïnes com Verges, i és que s'ha posat el material recollit a l'Escala al nivell d'una ciutat important.

La presentació està inclosa dins l'edició d'enguany de l'Escala Vila del llibre.© 2023 canal10.cat - Avís legal - Contactar