Publicitat
Publicitat

Tercer premi literari El Petit Príncep

L'associació El Petit Príncep de Catalunya convoca el tercer concurs literari inspirat en aquest llibre. Les inscripcions son obertes fins a finals de mes. Dissabte ofereixen una visita especial al passeig del Petit Príncep coincidint amb la Vila del Llibre.

Amb la convocatòria del seu concurs literari, l'Associació El Petit Príncep de Catalunya pretén contribuir a la divulgació dels valors propis del personatge més il·lustre d'Antoine de Saint Éxupery, El Petit Príncep. La d'enguany serà ja la tercera convocatòria d'un certamen que ja s'està fent un lloc en el panorama literari del territori. 

La convocatòria és oberta a totes les edats. I els treballs, ja siguin escrits en prosa o en poesia, han de tenir una extensió màxima de 400 paraules. El text s'ha d'inspirar en un dels capítols del llibre relacionant-lo amb una experiència vital de l'autor que es presenta.

Les bases es poden consultar al web elpetitprincep.org. En l'edició de l'any passat, va guanyar el concurs Mercè Bellfort amb la narració "Llum i foscor". Hi havien concorregut 17 originals.I aquesta setmana, coincidint amb la celebració de la Vila del Llibre de l'Escala, l'associació ha muntat una visita guiada especial a l'entorn de la figura del petit príncep, pel passeig de Riells, inspirat precisament en aquesta figura literària.

La visita es farà dissabte a les onze del matí. Els interessats poden inscriure's a través del web municipal, a inscripcions.lescala.cat, al preu de 5 euros per persona.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar