Publicitat
Publicitat

Gent de l'Escala proposa municipalitzar serveis una vegada analitzat cada cas

Gent de l'Escala proposa municipalitzar serveis municipals una vegada analitzats cada cas. Es creu que el el cas de neteja d'edificis municipals es podria assumir i estalviar un 40 per cent.

El grup municipal de Gent de l'Escala creu, com a grup d'esquerres, que s'han de municipalitzar serveis com el subministrament d'aigua, la neteja de carrers, l'enllumenat públic o la neteja d'edificis, això sí, fent abans un estudi de cada cas per saber si amb gestió municipal aquest serveis surten més a compte pel municipi.Es creu que si no hi ha gestió municipal es perd el control.Uns dels serveis  que l'ajuntament podria assumir és la neteja d'edificis públics, on l'estalvi podria ser del 40 per cent.

Un altre cas seria  el de la xarxa elèctrica, que pateix talls continus des de fa temps.Carlà creu que no s'ha de seguir esperant que la companyia actui i posar-hi imaginació.

El que no entén és el que s'explica respecte la futura gesti´ço de la piscina municipal.

Carles Carlà ho comentava  a La Casa de la Vila de Canal 10, on explicava, que si no hi ha novetat, serà el número 2 a la llista de les municipals darrere Xavier Ballesta.Tot parlant de possibles pactes després de conèixer els resultats. No veu clar una relació fixa amb un grup majoritari, sí amb fòrmules que permetin anar valorant aquesta relació.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar