Publicitat
Publicitat

L'ABS ha administrat més de 20.000 vacunes contra la COVID

L'ABS ha administrat més de 20.000 vacunes contra la COVID des de l'inici de la pandèmia, una vacunació que encara continua. Es recorda la tensió en les vacunacions massives i s'informa de la campanya de vacunació actual contra la pneumònia i l'Herpes de Zòster, en tos dos casos per a persones grans.

Aquest 2023 es commemora el 50è aniversari del calendari de vacunacions de Catalunya.El primer pla de vacunació continuada es va posar en marxa el 1973 per a infants acabats de néixer i fins als 14 anys.El calendari d’aquell any, el primer que existia a l’Estat espanyol, incloïa fins a vuit vacunacions, entre les quals contra diftèria, tètanus, tos ferina o rubèola. El calendari vigent protegeix contra 16 microorganismes mitjançant 15 vacunes.Sens dubte, però, una de les campanyes més importants ha estat a partir de la pandèmia de COVID.Des de l'Àrea Bàsica de Salut de l'Escala s'ha fet balanç.Des del CAP es recorden els moments de tensió durant les vacunacions massives.

Des de l'ABS de l'Escala es recorden les novetats en la campanya de vacunacions que es tà en marxa,; contra la pneumònia i l'Herpes de Zòster.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar