El FC l'Escala guanya èpicament el Vic i ja té el Granollers a cinc punts (3-2)

Amb la victòria agònica del FC l'Escala contra el Vic per 3 a 2 i l'empat del Granollers contra el Lloret serveix als d'Arnau Sala per ampliar l'avantatge. Ara són líders amb cinc punts més en una jornada en què s'ha estrenat la nova gespa del camp de futbol. La grada feia goig.

El FC l'Escala guanya èpicament el Vic per 3 a 2 al minut 89 amb la diana del capità Ignasi Massó. Els d'Arnau Sala han suat de valent per sumar els tres punts. En el minut 15, Max Morell posava el 0 a 1 i a les acaballes de la primera part, Maha Konteh ha fet l'empat amb un golàs.

A la represa, de nou, el Vic es posava per davant, novament amb la diana de Morell. Gràcies a la doble aturada del porter local Nacho Ferreti, l'Escala ha pogut lluitar per la victòria i així ha estat. En el 58, diana d'Henry Gilham per empatar el partit a 2 i al 89, el capità Massó feia el gol dels tres punts.

Molta celebració al vestidor.

Amb aquesta victòria, l'Escala continua líder, ara amb 39 punts. El Granollers amb l'empat contra el Lloret i és a cinc

El Figueres també va empatar a 1, però a Bescanó i ja té la primera posició a sis punts.