Publicitat
Publicitat

Mòmies, tecnologia i misteri a totes les sales

Aquesta setmana a les sales hi desembarquen les 'Mòmies' pels més menuts de la casa. Torroella ens acosta drama amb 'Los hijos de otros' i les plataformes es recuperen del carnaval amb poques opcions destacades.

Les sales de cinema acomiaden el febrer amb moltes opcions, però a les sales de proximitat només trobarem 4 opcions noves. La més destacada és 'Missing' nova entrega dels creadors de 'Searching', de fet utilitzant el mateix patró per explicar aquesta nova història on de nou la tecnologia serà clau. A Searching un pare buscava desesperadament la seva filla, doncs a Missing una filla usarà totes les apps possibles per investigar la desaparició de la seva mare que ha marxat de vacances a Colòmbia amb el seu nou xicot. El film promet, compte amb molts girs de guió, però en aquesta ocasió ja no té el factor sorpresa de la primera.

També hi podrem veure 'Till, el crimen que lo cambió todo' un film basat en fets reals on s'explica la història de Till una dona afroamericana que va lluitar incansablement pels drets civils de les persones de color, després de l'assassinat del seu fill Till de tan sols 14 anys a Mississipí l'any 1955. Una història impactant que ha passat de generació en generació, però que mai ningú havia portat la pantalla com ara. Cal advertir que el film no és apte per persones molt sensibles, ja que hi ha imatges d'extrema violència.L'actor Franck Dubosc, és tornar a posar darrere la càmera i també davant per presentar al comèdia dramàtica 'Rumba terapia' on una segona oportunitat li obrirà els ulls al protagonista, que ha de posar seny i recuperar el temps perdut. Així serà com Tony després de patir un infart, decideix contactar amb la seva filla que no veu d'ençà que era petita. Per fer-ho s'inscriu a les classes de ball que la jove imparteix i així guanyar-se la seva confiança.I pels més menuts s'estrena 'Mòmies' una coproducció catalana amb guió de Jordi Gasull i Javier Barreira, guanyadors d'un Goya al millor guió per 'Les aventures de Tadeo Jones'. El film que arriba doblat en català se situa a Egipte. Per desig dels déus, la princesa Nefer i Thut s'han de casar en set dies, encara que no ho vulguin, i portar al casament l'anell del Faraó. Mentrestant, a l'època actual, Lord Carnaby troba un anell de casament reial egipci en una expedició arqueològica. Quan Thut descobreix que l'anell ha estat robat, puja al món dels humans per recuperar-lo, ja veurem com un fan tres mòmies per passar desapercebudes al bell mig de Londres.Torroella ens apropa aquest cap de setmana, drama francès amb 'Los hijos de otros' on s'explorarà la maternitat i l'ansietat per ser mare quan els metges et donen un ultimàtum. La protagonista ho viu en primera persona, i el seu món dona un tomb quan coneix a la seva nova parella un home separat amb una nena petita. Ella no serà mai la seva mare, però crea un vincle molt fort amb la petita.

Les plataformesencara estan de carnaval, ja que aquesta setmana arriben poques coses. Mirant purament les estrenes de divendres en destaquem dues. 'El consultor' a Amazon Primer Video, on descobrirem que cruel pot ser un cap que vol posar ordre a una empresa de videojocs.

I 'Hilma' a film biopic on coneixerem a Hilma af Klint la pionera de l'art abstracte. Una dona que coneixedora del seu talent i de la poca acceptació de l'època, va demanar que les seves obres no veiessin la llum fins vint anys després de la seva mort. El món les va conèixer el 1986.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar