Publicitat
Publicitat

Reunió anual del Consell de Salut

El Consell Municipal de Salut passa revista a les qüestions vinculades amb la salut al municipi. Una trobada on s'aprofità per presentar el nou director del CAP, per explicar l'obra d'ampliació del CAP i per confirmar la instal·lació d'un nou desfibril·lador al municipi.

La d'ahir era la primera reunió ordinària del Consell de Salut des de la pandèmia. I és que feia tres anys que només s'havia convocat de forma extraordinària per a tractar temes de seguiment de la Covid-19. El consell de salut és un organ consultiu del quan en formen part l'alcalde i representants dels diferents grups polítics municipals, les farmàcies, l'àrea bàsica de salut, protecció civil i les principals entitats locals. Se sol reunir un o dos cops l'any. I en aquesta ocasió va servir per a posar al dia la informació sobre vacunació de la Covid-19, per a presentar als membres el nou director del CAP, Vishal Shahani i per explicar el projecte d'ampliació de l'edifici del CAP, pressupostada per aquest 2023.

El nou desfibril·lador s'ha instal·lat a Sant Martí d'Empúries, a tocar de l'entrada de l'aparcament municipal. És el setè que s'instal·la al municipi. La resta estan ubicats a Can Masset, al Pavelló municipal del 'Esport, al Camp dels Pilans, a Montgó, a Riells i al camp de futbol.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar