Publicitat
Publicitat

El 8 de març es farà la primera Fira de l'Ocupació

El 8 de març es farà la primera fira de l'Ocupació de l'Escala. S'han convidat empreses que busquen treballadors i es fa una crida a les persones que busquen feina per tal que tinguin un contacte directe. Si la iniciativa funciona no es descarta que tingui continuïtat.

L'equip de govern, i més en concret des de l'Àrea d'Ocupació ha programat la primera fira de l'Ocupació de l'Escala, una activitat que es farà  a la Sala Polivalent i que vol posar en contacte directe les empreses que necessiten personal i les persones que busquen feina.L'activitat complemente el Club de la feina dels dimecres o unes Xerrades informatives que es donaran a conèixer en breu.La iniciativa buscar sortir de la fredor d'un contacte a través d'un formulari o de l'enviament d'un currículum.

S'espera que la proposta funcioni i poder-la anar repetint.Es busca també la participació d'empreses que fins ara feien la selecció de personal de manera individual.

Cristina Viegas ho explicava a La Casa de la Vila de Canal 10 Empordà, on valorava com a bona experiència el temps que porta com a regidora, excepte el respecte que li fan els mitjans de comunicació.No descarta tornar ser a les llistes per les municipals de maig.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar