Publicitat
Publicitat

Equips amb opcions a guanyar la lliga

Quatre són els equips que aspiren a guanyar la lliga aquest any. Justament tots són equips de futbol, ja que de bàsquet, de moment no hi ha cap conjunt que trepitji la part alta de la classificació. I pel que fa a tennis taula, el segon equip és segon, però serà difícil que el Tramuntana Figueres perdi.

Quatre són els equips del futbol que són favorits o candidats a guanyar les seves respectives lligues. El primer equip de futbol, per exemple, lidera el grup 1 de la Primera Catalana amb 36 punts, tres punts de marge respecte al segon classificat, que és el Granollers. 

Un altre candidat és el juvenil B de David Puig. És un dels quatre favorits per guanyar el grup 5 de la Segona Divisió. Actualment, els escalencs són líders amb 37 punts, però el Calonge, que ara és quart amb 34, ha de recuperar un partit. I dos equips que també lluiten pel títol són el Begur B i el Bàscara, segon i tercer respectivament, un amb 36 punts i l'altre amb 35. El tercer capità de l'equip escalenc es mostra optimista.

{{ tall Jon Comas, tercer capità del juvenil B }}

Un altre dels equips que està marcant un gran any és l’aleví C. Encara no ha perdut cap partit... I això que n’ha jugat 16. L’equip de Marc Bosch no és candidat, és el clar favorit.

I a qui se li ha començat a complicar la situació és el prebenjamí A de Roger Puig. Les dues últimes jornades, dues derrotes. L'equip espera revertir la situació en les pròximes jornades. Pel que fa al tennis taula, l'únic que podria celebrar la lliga és el segon equip, el de Tercera Estatal, que és segon després de guanayr l'Olot. Ara bé, el líder és el Tramuntana i serà difícil que falli. En el bàsquet, cap equip ocupa les primeres posicions.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar