Publicitat
Publicitat

La carrossa del C.E.R es fa viral a xarxes

La Carrossa del CER dedicada al safareig sentimental entre Shakira i Piqué es fa viral. Un rellotge Casio enorme i un Twingo al capdamunt, han catapultat el carnaval de l'Escala a l'èxit internacional a les xarxes amb 7 milions de visualitzacions. 

Dedicar una carrossa i una comparsa de carnaval a tot el rebombori mediàtic entre la Shakira i Piqué presagiava un èxit assegurat, però poc s'ho podia pensar la comissió del CER que un vídeo compartit a la xarxa Tik-Tok per l'usuària Hannane de l'Escala(@hxnxne17), es fes amb gairebé 7 milions de visualitzacions en poques hores. 

La clau de volta està en que el famós productor musical i DJ Bizarrap va compartir el vídeo on es veu desfilar la carrossa No te Salpique pels carrers de l'Escala, a ritme de la cançó que ell mateix ha composat i que tant rebombori ha causat a inicis d'aquest any. De fet, l'èxit mediàtic ha anat més enllà de Tik-Tok i el vídeo ha estat publicat a mitjans com ara Tele cinco, 8Tv, Mundo Deportivo, La Nación, el Motor i ràdios Cadena 100 i Ràdio Flashback. La Colla del CER no donaven crèdit al que veien per a la televisió

A la carrossa del CER no li faltava cap detall. A part del rellotge Casio, es van atrevir a posar un Twingo dalt de tot, amb la Shakira comandant la Carrossa i una bruixa, que evidentment feia referència a com la Shakira veu la seva sogra. Els hi acompanyaven com a comparsa tot de piqués desfilant amb la samarreta del barça. El que molts no coneixíen és que la carrossa va estar a punt de no poder desfilar

I posats a demanar, només queda que la Shakira vingui a l'Escala

Recordem que la carrossa No Te Salpiques va quedar en tercera posició en la categoria de carrosses. El carnaval de l'Escala ja ha acabat, però segur que  a xarxes, la carrossa encara farà una rua molt més llarga. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar