Publicitat
Publicitat

Sergi Franch anirà a recollir el premi a Londres i anuncia que hi haurà documental

L'escalenc Sergi Franch i els seus tres companys més hauran d'anar a Londres a recollir el premi de campions de l'Atlantinc Challenge. Ho ha anunciat en una entrevista als mitjans de comunicació locals. També ha aprofitat el moment per explicar que estan preparant un documental d'aquesta aventura única i irrepetible.

Ocean Cats anirà pròximament a recollir el premi de campions de l'Atlantic Challenge a Londres. Així ens ho ha explicat el vogador escalenc Sergi Franch en una entrevista que ha concedit a Ràdio l'Escala i Canal10 Empordà. També ha anunciat que l'equip està preparant un documental. 

L'equip ha tingut un pressupost de 170.000 euros. L'embarcació, la Jasmine, ja se l'han venuda i els vogadors d'aquesta manera, recuperaran els diners que han invertit en aquest projecte. Els que sobrin, possiblement uns deu mil, els destinaran a una organització sense ànim de lucre. 

Ha estat una aventura exigent, tant mentalment com físicament. En trenta-un dies, l'escalenc ha perdut molts quilos.

Sergi ara necessita assimilar el que ha fet i si ha de venir un nou projecte vindrà.

L'entrevista sencera la podeu trobar a la web de Ràdio l'Escala i Canal10 Empordà.© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar