Publicitat
Publicitat

Presentació pública d'Alternativa per l'Escala

Eva Maria Trias presenta en societat la seva Alternativa per l'Escala, formació política independent que defineix com a transversal i amb voluntat de treballar pel poble. Posa el focus d'atenció en els joves i la gent gran i apunt que la capacitat demostrada en la gestió del camping la fan apta per a la gestió d'un ajuntament com el de l'Escala.

Alternativa per l'Escala, la formació que ara fa quatre anys no va arribar a presentar-se a les eleccions municipals per problemes administratius d'última hora torna a l'escena política local, agrupant més de mig centenar de persones en el seu primer acte públic, la presentació de l'alcaldable, Eva Maria Trias. Candidata que va ser presentada per la seva parella, Martí Guillem, propietari del camping a qui ha cedit la direcció, tot citant el periodista polonès Ryszard Kapu?ci?ski.

Eva Trias va traçar els eixos que mouran la seva candidatura, definida com a transversal i amb voluntat de treballar per al poble i tocant de peus a terra. I posant el focus d'atenció en col·lectius com els joves i les persones grans. Denunciava les mancances en qüestió d'habitatge i de mobilitat per als joves i demanava més atenció per a les perosnes grans.

En qüestió de mobilitat afegia la necessitat de connectar amb l'estació de tren més propera.

Va esbossar altres aspectes que marcaran el seu programa, però especialment va destacar les virtuts de l'equip del que s'està envoltant i que es presentarà en poques setmanes.

I, com a eix de la seva manera d'actuar, defensava la seva capacitat de definir prioritats, com ha fet, deia, des del càmping que dirigeix.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar