Publicitat
Publicitat

Més d'un miler de persones a la rua infantil de carnaval

Els nens i nenes de l'Escala han estat els primers en omplir de disfresses i disbauxa els carrers de l'Escala. La rua anava seguida d'una xocolatada i un ball de disfresses infantil a la Sala Polivalent.  

Just abans de començar la gran rua infantil, els nens i nenes ens explicaven així d'eufòrics, les seves disfresses. Estaven preparats per viure una tarda molt especial, que s'iniciava amb una rua pels carrers dels poble.

La batuscala era l'encarregada de posar-se al capdavant de la rua i fer ballar als més petits i grans. Al llarg del recorregut es van veure disfresses de tot tipus, des dels superherois de Marvel, fins a pirates, princeses, pokemons o marietes. La rua, que va ser molt concorreguda, anava enfilant els carrers del nucli antic fins arribar a la Plaça de de les Escoles, on els hi esperava una xocolatada preparada per la Comissió de Carnaval La Farandola. 

Després de la xocolatada arribava el ball de disfresses a la Sala Polivalent, que va arribar a aplegar més d'un miler de persones segons la organització. El grup Atrapasomnis era l'encarregat de posar l'animació i la música a l'espectacle. Un xou que va agradar moltíssim a nens, nenes i adults.  

I els més petits de tots, els nens i nenes de Ballmanetes, també van poder gaudir divendres d'una jornada de carnaval ben divertida i carregada d'activitats. 

I si els alumnes de l'Escola Esculapi van gaudir de la rua conjunta amb l'Escola Empúries el mati de divendres, a la tarda també van fer festa grossa a l'Escola, amb actuacions de tots els grups. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar