Publicitat
Publicitat

El CTT CER l'Escala perd contra el líder i el Tercera Estatal guanya ja és segon

El CTT CER l'Escala perd 4 a 1 a la pista del líder Cajasur Priego, però continuarà trepitjant places europees. L'equip espera aconseguir el primer triomf de la segona volta aquest diumenge a casa contra l'Hortitec Alzira. I pel que fa al segon equip ha escalat fins a la segona posició després de la victòria contra l'Olot.

El primer equip del CTT CER l'Escala torna d'Andalusia amb les mans buides. Chih-Wei Yeh, Konstantin Chernov i Iker González no van poder esgarrapar cap punt de la pista del líder Cajasur Priego de Còrdoba. El resultat va ser el mateix que el de la primera volta, 4 a 1. 

El punt anxover el feia Yeh que va superar per 2 a 3 a Miguel Diego Ferreira. Després l'asiàtic perdia per 3 a 2 contra Hampus Ke Hannes. Per la seva banda, Chernov va cedir contra Carlos Macho per 3 a 1 i contra Ferreira per 3 a 0. I Iker González va veure's superat per Ke Hannes per 3 a 0.

Pel que fa al segon equip, més sort, el Tercera Estatal, aconseguia una gran victòria per 6 a 0 contra l'Olot, segon classificat que aterrava a la sala polivalent amb dues baixes, una de les quals per lesió. Amb aquest resultat, els escalencs avancen els olotins i se situen segons. Bona feina de Joan Sues, Xavi Magro i Jan Lagares. 

No han tingut sort el preferent i ni el primera provincial, els dos perdien a domicili per 5 a 0, un a Figueres i l'altre a Torroella. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar