Publicitat
Publicitat

Entrem de ple a una llevantada de primera categoria

Estem de ple en el temporal de llevant més intens des del Glòria, just ara fa 3 anys. Onades que superaran els 5m d'alçada i vent per sobre els 80km/h seran els protagonistes d'un Dimarts de llevantada autèntica. 

La bonança dels darrers mesos s'ha trencat de cop. Després de la tramuntana i la fred del Gener, ens arriba el primer temporal de llevant de l'any.És un llevant curt però molt intens, fet que ha posat en alerta a Protecció Civil i al Servei Meteorològic de Catalunya.La llevantada ja va començar dilluns, amb onades que van superar els 4m a migdia i tarda i una bona regada al matí.El pic, però el tenim avui dimarts a migdia on es combinarà una intensa ventada de llevant i un temporal de mar dels grossos.

Sergi Corral també ens detalla l'evolució per les properes hores

Aquest temporal arriba després de mesos de molta bonança i amb l'atmosfera molt tranquil·la, sembla però que només serà flor d'un dia. 

A destacar també que no es preveu neu a cotes baixes, però si que serà destacable al Montseny, Serralada Transversal i Pirineu Oriental.La ploguda que s'espera, serà molt benvinguda en un context de sequera que ja s'allarga molts mesos. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar