Publicitat
Publicitat

Més de 100 actuacions en una marató de concerts a La Sala Polivalent

L'Escola de Música el Gavià ha omplert de concerts el cap de setmana en una autèntica marató musical amb més de 100 actuacions. Els músics de totes les edats han anat passant per l'escenari de la Sala Polivalent, en una gran oportunitat per veure l'aprenentatge i la feina dels alumnes. 

La música instrumental ha omplert l'ambient de la sala polivalent de l'Escala. Els alumnes de l'Escola de Música del Gavià han ofert una autèntica marató de concerts entre Divendres i Dissabte. S'hi van sumar més de 100 actuacions en total. 

Des d'infants fins a adults han exposat el seu talent musical i l'aprenentatge en un cap de setmana molt musical a l'Escala. Divendres va ser el torn dels adults i dissabte els infants i joves, entre 6 i 17 anys van ocupar l'escenari de la Sala Polivalent. Divendres es van presnetar fins a 31 actuacions i dissabte a la tarda s'hi van sumar 75. 

La guitarra, el violí, el piano, la flauta travessera o la bateria van ser alguns dels instruments que van sonar. Els més petits van demostrar amb escreix el seu talent davant el públic, mestres i familiars que els acompanyaven. És una autèntica prova de foc, tant per veure el nivell dels alumnes com també per trencar el gel davant del públic. 

Aquestes audicions es programen cada any dins el curs de l'escola de música. El calendari de concerts, però, es manté tot l'any i forma part de l'aprenentatge musical de tots els nivells. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar