Publicitat
Publicitat

Josep Costa fa equip amb Juanjo Isern per guanyar les eleccions de la FCF de dilluns

El president del FC l'Escala, Josep Costa, s'afegeix a l'equip de Juanjo Isern, un dels candidats per presidir la Federació Catalana de Futbol. El maig passat va guanyar Joan Soteras, però el Tribunal Català de l'Esport va declarar nuls 175 vots. És per això que l'acte s'ha de repetir i serà aquest mateix dilluns.

Juanjo Isern fitxa el president del FC l'Escala, Josep Costa, al seu equip per intentar treure-li la presidència a Joan Soteras, actual màxim responsable de la Federació Catalana de Futbol. Les eleccions que van celebrar-se el maig passat, acte de votació que va guanyar Soteras amb 396 vots, han quedat anul·lades. El Tribunal Català de l'Esport va declarar nuls 175 vots, això vol dir que els clubs hauran de tornar a votar i serà ja aquest dilluns 13 de febrer.

De candidats que aspiren al tron, en principi, són dos: Joan Soteras i Juanjo Isern. La candidatura d'Àlex Talavera ha estat anul·lada per la junta electoral. Justament Talavera va aconseguir 370 vots mentre que Isern en va sumar 328. La incògnita és que passarà amb els vots de Talavera si aniran cap a Soteras o cap a Isern, que també compta amb Antoni Escudero, actual directiu del Barça, i Nitus Santos.

La jornada de votacions tindrà lloc de 10 del matí a 7 de la tarda i els clubs de l’Alt Empordà hauran d’assistir a la delegació de la ciutat de Girona. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar