Publicitat
Publicitat

Recepció multitudinària a Sergi Franch a l'Ajuntament de l'Escala

L’Ajuntament de l’Escala ha fet una recepció oficial al vogador Sergi Franch per haver guanyat l’Atlantic Challenge. Polítics, familiars i amics van voler acompanyar-lo. Per l'escalenc Sergi creuar l’oceà ha estat un èxit, guanyar-lo, un somni. 

L'Ajuntament de l'Escala ha fet una recepció oficial al vogador escalenc Sergi Franch per haver guanyat l'Atlàntic Challenge amb tres companys més. L'acte ha comptat amb amb la presència de l'alcalde i de diversos regidors, tan de govern com d'oposició. També van apropar-se al consistori familiars i amics. Com ens explica l'esportista, creuar l'oceà ha estat un èxit, guanyar-lo, un somni.

{{ tall Sergi Franch, vogador }}

Recordem que van travessar l’oceà Atlàntic amb 31 dies, 17 hores i 9 minuts. L’aplicació que oferia l’organització i que servia per seguir l’aventura de tots els vogadors, entre els quals els quatre integrants d’Ocean Cats, va tenir molt seguiment. Els missatges de suport que anaven rebent Sergi Franch de l’Escala; Martí Ramírez de Palamós; Quim Planells de Blanes i Juanba Romero de Múrcia van ser vitals per continuar endavant. 

L’escalenc reconeix que la regata ha estat rodona, però sí que amb entrebancs, també els van tenir les altres embarcacions. Quan estaven a punt d’arribar van envastir un tauró de tres metres, per sort, ningú va prendre mal.

El regidor d’Esports, Boran Minic, destaca que ha estat una de les fites més importants de la història de l’Escala pel que fa a l'envergadura de l’aventura i pel ressò mediàtic que ha tingut.

I és que justament en els esports minoritaris ens podem sentir orgullosos. Sergi Franch en el rem, el tennis taula que competeix al màxim nivell, l'atleta Aitana Radsma i el regatista Marc Verdaguer per haver pres part d'un mundial.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar