Publicitat
Publicitat

l'Institut El Pedró obre les portes als futurs alumnes

l'Institut d'Educació Secundària del Pedró celebra la jornada de portes obertes amb l'objectiu posat al curs 2023-2024. Les famílies han rebut una sessió informativa i alumnes del institut els hi han fet una visita guiada per les aules i els espais del centre educatiu. 

L'Institut  El Pedró esclafa motors del que serà el nou curs 2023-2024. La jornada de portes obertes ha mostrat a les famílies i els futurs alumnes la  organització del centre i els seus espais. L'activitat de presentació es va dividir en dos sessions, a les 9 i les 11 del matí respectivament, on hi van assistir més d'una trentena de persones a cadascuna d'elles. 

L'activitat constava de dues parts, una primera on l'equip directiu ha fet una presentació del centre, del projecte educatiu i de la normativa i una segona part on alumnes actuals del institut feien una visita guiada per les aules i espais del centre. 

Al llarg de la visita guiada, les famílies s'han pogut voltar pels espais exteriors i les aules, els laboratoris de ciència han cridat especialment l'atenció a petits i grans i fins i tot han pogut fer una primera sessió de pràctiques. 

Des del centre destaquen que les matriculacions pel proper curs es mantindran respecte l'actual, però que ja es comença actual el boom actual a primària, fet que farà que el futur curs de 1r ESO tingui 5 línies

El següent pas seran les preinscripcions, un procés que començarà el proper 8 de març pel futur alumnat d'ESO i el 20 d'Abril pel de Batxillerat. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar