Publicitat
Publicitat

En marxa la tercera edició del Taller de Cançó Tradicional

En marxa la tercera edició del Taller de Cançó Tradicional amb molt èxit d'inscripcions, que arriben a la trentena d'alumnes. Enguany la novetat és que s'incorporen temes que cantava la família Albert. Són un total de vuit sessions.

Aquest dijous s'ha donat el tret de sortida al tercer Taller de Cançó Tradicional.Coordinat per Ramon Manent. el taller treballa amb temes extrets del Cançoner Popular de Catalunya.La primera edició es dedicava a peces fruit de la  recerca de Palmira Jaquetti a l'Escala. La segona s'incorporava temes treballats per Joan Tomàs i Esteve Albert a Mataró i en aquesta tercera es treballen també cançons que es van poder escolar a casa de la família Albert.Les sessions es fan tots els dijous, en un principi d'una hora i mitja de durada. Vista la feina que hi ha pel davant es decidia allargar-les a dues hores, des de dos quarts de set a dos quarts de nou del vespre, sempre al MASLE.En aquesta edició ha sorprès la xifra d'inscripcions, que ha arribat a la trentena.

Entre els temes que es treballaran hi ha peces molt conegudes que s'han interpretat de maneres molt diverses, amb canvis a la lletra i a la música.

En total està previst que els alumnes del taller aprenguin 19 cançons, tot i que Ramon Manent es conforma amb 16, temes que s'interpretaran en una audició pública.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar