Publicitat
Publicitat

El concurs MedFoto publica les bases de la tercera edició, on s'estrena categoria

Es publiquen les bases de la tercera edició del concurs MedFoto, amb una nova categoria entre les opcions per participar-hi. La presentació d eles fotografies començarà l'1 D'abril i enguany es repartiran fins a 4.000 euros en premis. 

El concurs fotogràfic MedFoto compleix tres edicions, i enguany estrena una nova categoria anomenada relat. La nova categoria reconeixerà el millor traball fotogràfic conformat per sis imatges dedicades a una de les temàtiques del concurs. Aquesta es la novetat principal de les bases del concurs per l'edició de 2023. 

Les altres categories seran les de Paisatge, Vida Salvatge, Esports i Oci, Oficis de Mar, Subaquàtica, Conservació i Canvi Climàtic i finalment la de fotografia feta amb móbil. El concurs es destinat tant a públic professional com aficionat i s’hi repartiran prop de 4.000 euros en metàl·lic. També hi haurà un reconeixement especial al guanyador menor de 16 anys. 

En la passada edició s'hi van presentar prop d'un miler d'imatges, entre les que el jurat en va seleccionar 43 com a finalistes.  El guanyador va ser Xavier Martínez amb la fotografia titulada 'Jugando con las olas', inclosa a la categoria Vida Salvatge. Recordem que és un concurs fotogràfic únic ja que és pioner en establir un vincle visual entre la Mediterrània, el medi ambient i els seus habitants. Un projecte que també cerca la sensibilització del fotògraf amb les problemàtiques actuals del Mare Nostrum. 

 Aquest concurs fotogràfic està organitzat per la Fundació Alive i el Club Naùtic l’Escala, amb el suport de l'Ajuntament de l'Escala. El termini de presentació d’imatges s’estendrà entre el 1 d’Abril i el 15 de Maig. Després les fotografies finalistes estaran exposades al Club Nàutic l’Escala del 4 d’agost al 3 de setembre de 2023. 

Les bases del concurs estan disponibles a l'adreça web: www.medfoto.org 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar