Publicitat
Publicitat

Almas en pena de Inisherin, l'estrena de la setmana

De mica en mica van arribant totes les pel·lícules nominades als Oscars, aquesta setmana toca 'Almas en pena de Inisherin'. Torroella inicia febrer amb estrena doble i les plataformes estan a les portes d'obrir la campanya de Sant Valentí.

Amb la temporada de premis en marxa, la majoria d'estrenes de la setmana porten l'etiqueta de nominada als Oscars. Aquest és el cas d'Almas en pena de Inisherin que arriba amb un total de nou nominacions entre elles millor pel·lícula. El director Martin McDonagh treballa de nou amb Colin Farrell i Brendan Gleeson, en aquesta comèdia sobre l'amistat combinada amb humor negre, costumisme i emoció.

Sense nominacions, però amb el distintiu del director M. Night Shyamalan, s'estrena 'Llaman a la puerta'. Un peculiar film de terror on una família disposada a relaxar-se per vacances es convertirà en ostatge de quatre desconeguts armats que els obliguen a prendre una decisió impossible per evitar l'apocalipsi. Un d'ells ha de morir. El director i actor Guillaume Canet agafa el timó de les noves aventures cinematogràfiques d'Astèrix i Obèlix. En aquest reinicia de la saga, Canet s'ha reservat el paper d'Astèrix i ens presenta una aventura a la Xina on els dos personatges han d'ajudar a l'Emperadriu que ha estat empresonada després d'un cop d'estat.Torroella com sol ser habitual arriba amb opció doble, per un públic adult arriba 'Mantícora' producció espanyola dirigida per Carlos Vermut. Un conte inquietant sobre les oportunitats de la vida i els fantasmes interiors. Julián és un dissenyador de videojocs que s'ha acostumat a refugiar-se en el seu laberíntic i pertorbador món interior. Quan coneix Diana, tot sembla canviar i se li apareix la promesa d'una certa felicitat.I per un públic familiar hi desembarca 'El prodigiós Maurice' un gat inusual que es guanya la vida estafant al costat de les seves amigues les rates. Una pel·lícula que es podrà gaudir amb català.

Les plataformes han obert el febrer molt tímidament, sembla que es guarden les coses importants per la setmana vinent i per oferir una bona campanya de Sant Valentí. Aquesta setmana destaquem que Disney Plus ha incorporat al seu catàleg 'Black Panther: Wakanda Forever' un viatge emocional i efectiu de la casa Marvel per saber qui agafa el relleu de Black Panther.Més emocions a Netflix amb el film 'Espíritu Libre' on  s'explica com Jessica Watson, de 16 anys el 2010 es va convertir en la persona més jove de la història en fer la volta al món navegant, sense parada ni assistència.També tenim cinema espanyol amb 'Infiesto' on el primer dia de l'estat d'emergència dos inspectors s'han de fer càrrec d'una noia desapareguda feia mesos. Sembla que la Covid no serà el seu pitjor malson.

I Apple tv+ arriba amb la sèrie 'Un lugar en el cielo' drama molt emotiu centrat en un nen que és l’únic supervivent d’un accident d’avió on moren més de 200 persones. Un cop torna a casa, descobreix que molta gent en procés de dol li escriuen cartes. En paral·lel, la sèrie explica les històries de personatges que van perdre persones estimades a l’accident.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar