Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala enceta la segona volta contra el Manlleu

El FC l'Escala comença el febrer amb l'objectiu de millorar els resultats del passat mes de gener. Comença la segona volta per un equip que s'ha proclamat com a campió d'hivern de la lliga regular. Els sèniors de bàsquet juguen a casa mentre que el tennis taula té cita a Irún.

El primer equip del FC l'Escala disputa el primer partit de la segona volta a Vilamalla contra el Manlleu. Serà un enfrontament entre dos equips que no van guanyar la jornada passada. Els escalencs no passaven de l'empat a 0 contra el Can Gibert mentre que els manlleuencs cedien contra el Granollers. 

El Manlleu, desè amb 17 punts, encadena dues derrotes consecutives, l'Escala, líder amb 35, va perdre contra el Figueres i va empatar contra el Can Gibert. En el partit de la primera volta, el resultat va ser de 0 a 2. Marcaven els davanters Henry Gilham i Ignasi Massó. Va ser el debut d'Arnau Sala amb l'Escala en partit oficial. 

Pel que fa al juvenil de preferent, dissabte a les quatre juga a casa contra el Parets després d'empatar contra el Mollet i contra l'Olot. 

En tennis taula, el CER juga avui divendres a Irún. És el primer desplaçament de la segona volta. És un duel entre dos equips que trepitgen places europees. El CER és cinquè amb 14 punts i l'Irún és quart amb 15. En el partit del primer tram del curs, victòria de l'Escala per 4 a 0. És cert que no hi havia Mohamed Elbeialy.

En bàsquet, el sèniors tenen cita a casa. El femení, a més, partida dobla. Dissabte a les cinc juga contra el Palamós i diumenge, també a les cinc, recupera el partit contra el Banyoles. I el masculí dissabte a tres quarts de set, els de Toni Espinosa buscaran donar la sorpresa contra el tercer classificat Tordera i aconseguir la cinquena victòria del curs.

I destacarem també que aquest cap de setmana hi ha dues curses programades. L’Escala aquest dissabte al matí, a partir de les deu, Francesc Macià serà l’últim escenari de la cros infantil que organitza el Consell Comarcal de l’Alt Empordà amb la col·laboració del Club d’Atletisme Flama 91 i diumenge, a Bellcaire, hi ha la Run4Cancer.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar