Publicitat
Publicitat

Sepu podria robar-li el liderat a Pitu Batlle aquest dissabte a la tarda

El Palafrugell de Sergi Luís 'Sepu' voldrà frenar la ratxa del Bellcaire de Pitu Batlle i robar-li el liderat aquest dissabte a la tarda. I és que els bellcairencs són l'únic equip gironí, l'única plantilla de les 152, que no ha perdut cap partit entre els equips que competeixen entre Primera Divisió i Quarta Catalana.

El Bellcaire de Pitu Batlle enceta la segona volta enfrontant-se contra l'únic equip que li trepitja els talons, el Palafrugell de Sergi Luís 'Sepu', que encadena fins a nou victòrie consecutives. Dissabte a la tarda podria haver-hi un nou líder al grup 16 de la Tercera Catalana en cas que els palafrugellencs guanyessin. 

Ara mateix tenen un punt menys que els bellcairencs, uns bellcairencs que estan signant una gran temporada i és que són l'únic equip de les 152 plantilles gironines que competeixen entre Primera Divisió i Quarta Catalana que encara no ha perdut. 

De fet, el Bellcaire la setmana passada també li perillava el liderat, però a l'haver guanyat contra l'Empuriabrava va salvar els mobles. Dissabte, el morbo està assegurat, dos tècnics amb passat a l'Escala, que es tornen a enfrontar aquest curs. El primer xoc va ser el passat 18 de setembre i el resultat va ser d'empat a 3. Cal recordar que el club va néixer fa una dècada pels grans resultats que va aconseguir Tito Vilanova quan era tècnic del Barça.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar