Publicitat
Publicitat

Bonal serà la nova empresa d'enllumenat públic a partir de dilluns

Bonal serà la nova empresa de manteniment de l'enllumenat públic a partir de dilluns vinent. Destaca al nou contracte  el canvi cap a tecnologia LED de mil cent punts de llum.

El ple municipal de llins vinent aprovarà l'adjudicació del servei de manteniment de l'enllumenat públic pels propers 5 anys.L'empresa guanyadora del concurs ha estat 'Bonal' , que ha superat la resta de propostes, entre les quals Enllumenat Costa Brava, que actualment presta el servei.El pressupost inclou el manteniment dels més de 7mil punts de llum, l'enllumenat de Nadal i una important partida d'inversió que s'ha d'executar durant el primer any.Bonal passarà a tecnologia LED un total de mil cent punts de llum.El mes de març s'adjudicarà un altre servei com és el de neteja de platges.Pel que fa a la neteja viària i recollida d'escombraries durant aquest primer trimestre de 2023 l'empresa Urbaser disposarà de l'equipament, maquinària i personal que estan inclosos al contracte.

Robert Figueres ho explicava al programa La Casa de la Vila de Canal 10, on com a regidor de Governació, es referia al robatori de trasters i garaigs de les darreres setmanes.Vol transmetre un missatge de tranquilitat.

Ha d'ajudar a millorar la seguretat les càmeres que s'han d'instal·lar en breu a les entrades del municipi.

Entre d'altres també es referia als patinets.Explicava que després d'una campanya informativa als usuaris, s'han començat a sancionar els que no compleixen la normativa.Recordem que s'ha d'ésser major de 14 anys, que només pot anar una persona a cada patinet i que s'ha de circular per la carretera.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar