Publicitat
Publicitat

L'Institut d'Educació Secundària El Pedró prepara la jornada de portes obertes

Aquest dissabte es farà la jornada de portes obertes a l'Institut del Pedró. Serà una visita destinada a les famílies que el curs vinent començaràn la secundària a l'Escala. S'oferten entre 125 i 15 places en un total de 5 línies de 1r ESO. 

l'Institut d'Educació Secundària del Pedró prepara per aquest dissabte la jornada de portes obertes. Des de l'institut s'ha preparat una visita al centre per a totes aquelles famílies que el curs vinent començaràn l'educació secundaria en aquest institut. 

L'acte començarà a les 9h en el 1r torn i a les 11h en el 2n i consistirà en una presentació per part de l'equip directiu i a continuació una ruta circular per tots els espais de l'institut. 

Aquestes sessions de portes obertes estan destinades als alumnes que ja acaben la primària a les diferents escoles de l'entorn de l'Escala, començant per les 2 escoles locals, el CEIP Empúries i l'Esculapi i també l'Escola Oliveres milenàries de Ventalló, Els Terraprims de Camallera i el Puig Segalà de Viladamat.

Després d'aquesta jornada de portes obertes ja serà el torn de les pre-inscripcions, entre el 8 i 20 de març. Es calculen que per 1r d'ESO hi hauran entre 125 i 150 places disponibles que s'estructuraran en 5 línies. Per a les pre-inscripccions de batxillerat les sol·licitud es podran presentar entre el 20 i 26 d'Abril. 

Pel que fa al currículum educatiu, des del centre es donarà continuÏtat al nou currículum educatiu per 1r ESO que ja es va implementar el passat 2022.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar