Publicitat
Publicitat

Josep Bofill confirmat com alcaldable de CP

Josep Bofill finalment confirma que serà l'alcaldable de CP a les properes eleccions municipals. Així es va acordar en assemblea aquest dissabte passat.  Apunta que el fil conductor del projecte serà la continuïtat respecte el mandat que conclou el mes de maig vinent.

L'actual alcalde de l'Escala, en el càrrec des del mes del mes de maig passat, ha confirmat finalment que pren el repte de presentar-se com alcaldable de Candidatura de Progrés. Josep Bofill és alcalde des del mes de maig passat, quan l'aleshores alcalde, Víctor Puga, va renunciar al càrrec per motius laborals. Bofill acumula vuit anys d'experiència a l'Ajuntament havent ocupat àrees de responsabilitat com urbanisme, esports, medi ambient i habitatge. Havia anat de número dos de Puga en els comicis de 2015 i 2019. I ara afronta, doncs, el repte de ser el cap de llista.

Bofill ha confirmat avui que la candidatura que encapçalarà plantejarà un projecte continuïsta respecte el que es va presentar el 2019. En les properes setmanes concretarà calendari d'actes per explicar el projecte en qüestió.

La confirmació de Josep Bofill com alcaldable per CP es va decidir en la reunió assemblea de dissabte passat. Amb Bofill, ja son quatre els caps de llista confirmats a l'Escala. Per ordre cronològic de confirmació, Etna Estrems (ERC), Jordi Roura (Junts), Eva Maria Trias (Alternativa per l'Escala).També En Comú l'Escala ha confirmat que es presentarà i l'actual regidor ha apuntat que optarà a continuar encapçalant la candidatura, si bé està encara pendent d'aprovació en assemblea. I finalment Gent de l'Escala, que concorrerà en una candidatura que engloba la CUP, ha convocat un acte pel diumenge 12 de febrer on presentarà el seu alcaldable.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar