Publicitat
Publicitat

El grup 'Somni' d'alcohòlics Anònims de l'Escala compleix 2 anys

El grup 'Somni' d'alcohòlics Anònims de l'Escala compleix 2 anys continuant amb la tasca de suport a les persones afectades per l'addicció a l'alcohol. Continua obert i gratuït  a qui ho necessiti sense cap tipus de condició.

Ara fa dos anys a l'Escala es va constituir un grup d'alcohòlics Anònims, nascut amb el nom de 'Somni'  per donar suport a les persones afectades per aquesta addicció.El grup compleix el segon aniversari celebrant reunions tos els divendres de 5 a 7 de la tarda, a l'estiu de dos quarts de set a dos quarts de nou, on es posen sobre la taula els temes que preocupen, essent realment sessions d'ajut per aprendre a controlar el problema.El grup continua fent la seva tasca i aprofita l'aniversari per convidar qui ho necessiti.El grup es formava a l'Escala a partir del que existeix a Figueres.

Des del grup Somni es recorda que com diu el seu nom és totalment anònim, que es finança a partir dels mateixos usuaris i que no està lligat a cap partit o associació, que és totalment autònom.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar