Publicitat
Publicitat

Continuïtat per un any més a la junta del Casal del Jubilat

L'Assemblea del Casal dels Jubilats Jardí del Pedró va donar continuïtat a la junta actual com a mínim per un any més. La intenció per aquest any acabat d'estrenar és el de recuperar totes les activitats que en època de COVID es van veure estroncades.

L'Assemblea anual del Casal dels Jubilats va donar un punt i seguit al mandat de la junta actual. Després d'uns mesos de futur incert i sense cap alternativa en ferm, s'ha arribat a la conclusió que el millor era continuar un any més i oferir als socis i sòcies una continuïtat en el mandat i una recuperació d'una agenda d'actes totalment normalitzada

D'aquesta Assemblea es destaca la incorporació d'un nou membre de junta, com a representant de la Comunitat de Propietaris Estrangers. Això serà un pas important per establir una relació més ferma amb els socis estrangers del casal, sobretot la comunitat francesa. 

També es va passar balanç a l'estat de comptes, amb un rersultat satisfactori per a la presidèndia, malgrat el sobrecost de certs actes en l'any passat.

El punt més important serà rependre totes les activitats que el Casal desenvolupava els anys pre-pandèmia, amb les excursions com a activitat estrella, però també amb les nits temàtiques al estiu, el ball de disfresses per carnaval o el PlayBack. Fins i tot hi ha el punt de mira a alguna sortida més llarga, com pot ser Madrid amb l'AVE. 

Un punt i seguit que des de l'Ajuntament també es valora en positiu. Ramona Vilella, Regidora d'Atenció a les persones

Sense oblidar, la següent etapa, la creació de l'oficina +60

La primera data assenyalada serà la del 10 de Febrer, on està programada la sortida cap a la calçotada, una bona forma de començar el programa d'aquest any.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar