Publicitat
Publicitat

Setmana de concerts d'instruments al Gavià

Un centenar d'actuacions repartides en sis concerts entre divendres i dissabte. Són els concerts d'instruments dels alumnes de l'Escola de Música El Gavià d'aquest any. D'avui fins divendres, a la mateixa sala polivalent, es fan les audicions d'assaig per als concerts del cap de setmana.

Aquesta és una setmana ben especial per als alumnes de l'Escola de Música El Gavià de l'Escala, la dels concerts d'instruments. Tots els alumnes passen pel repte d'interpretar com a solistes una peça davant del públic. Els concerts es faran a la sala petita de la Sala Polivalent entre divendres i dissabte, en sis tongades. Però l'activitat ja bull des d'ahir. I és que, pensant especialment en els alumnes més joves i menys avesats a l'escenari, tota aquesta setmana s'estan fent audicions a la mateixa sala del concerts a mode d'assaig.

El divendres a dos quarts de nou del vespre, primer concert, el d'alumnes adults. L'endemà, dissabte, serà tota una marató de concerts, des de les tres fins a quarts de nou del vespre. Hi haurà tots els instruments de l'escola.

En cada concert hi haurà entre 10 i 12 actuacions. La durada prevista és d'entre 40 i 45 minuts de concert i un quart d'hora per al canvi de grup i de públic. L'accés serà obert tant per a pares, familiars, amics i públic en general que vulgui veure des de ben a prop les evolucions d'aquests joves músics de l'Escala. Per al director de l'Escola El Gavià, és una satisfacció comprovar com cada any creix el número d'alumnes en aquests concerts:

El concert de divendres, a dos quarts de nou del vespre, és el d'alumnes adults. Els de l'endemà, dissabte, estan programats a les tres, les quatre, les cinc, les sis, dos quarts de vuit i dos quarts de nou. L'accés a la sala petita s'obre deu minuts abans de cada concert.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar