Publicitat
Publicitat

Jordi Roura es presenta al nou local de Junts

Jordi Roura fa el seu primer acte com alcaldable de Junts reivindicant la implicació de tots els barris del municipi i lamentant que l'Escala ha perdut origens i identitat. En l'estrena del local del partit va estar acompanyat de la presidenta del partit, Laura Borràs i del coordinador comarcal, Josep Maria Bernils.

Jordi Roura, alcaldable de Junts per Catalunya, va defensar la seva aposta política com un pas lògic després de dècades de dedicació al municipi des d'entitats com ara la Comissió de Festes. En el seu primer discurs, davant una trentena de persones, va citar explícitament tots els barris del municipi, des d'Empúries fins a Montgó, passant pel Riuet, el Camp dels Pilans, Rosa Lau i Riells. Va exposar la voluntat d'aplicar un model de política que escolti tothom, no pas com es va fer amb la reforma del front marítim, projecte executat -deia- "sense escoltar el clam del poble". Jordi Roura va apuntar que l'Escala actual ha perdut els orígens i la identitat i es va postular com a alcaldable per a recuperar-los. Va tenir present els quatre alcaldes que l'han precedit, Rafel Bruguera, Josep Ma Guinart, Estanis Puig, Víctor Puga, però obviant l'actual, Josep Bofill. D'ells, recordava especialment Josep Maria Guinart, de qui es va comprometre a recuperar el projecte de fer un aparcament subterrani a la plaça de Ca les Monges.Fidel a la seva estreta vinculació amb entitats socials, al moment de preguntar-li per les seves intencions, va dedicar part del seu temps a la Cursa de la Dona que es va córrer ahir mateix al matí.

A l'acte d'ahir, Roura va ser acompanyat de la presidenta del partit, Laura Borràs, que li agraïa l'aposta per fer política pel municipi i, en definitiva, pel país.

L'acte va ser introduït pel coordinador comarcal de Junts a l'Alt Empordà, el figuerenc Josep Maria Bernils, que va aprofitar per recordar el difunt Xavier Rubert de Ventós, citant l'assaig que va escriure en motiu de l'arribada de la flama olímpica a Empúries i agafant-lo com a lema de la política que cal fer d'ara en endavant.

Jordi Roura acabava la seva intervenció amb un compromís.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar