Publicitat
Publicitat

Empúries acull la presentació del Massi Tàctic femení

El Jaciment d'Empúries ha acollit la presentació de l'equip Massi-Tactic que competirà per cinquena temporada consecutiva al calendari femení de la UCI Women's Team. Amb el suport de la Generalitat l'objectiu de l'equip és aconseguir la professionalització.

El Massi-Tactic UCI Women’s Cycling Team, de Torroella de Montgrí, iniciarà la cinquena temporada a l’elit mundial del ciclisme femení de carretera amb un equip format per 12 ciclistes.Una nova temporada que comença amb tres objectius principals: professionalitzar-se al cent per cent, competir al màxim nivell per consolidar-se a Espanya i sobretot a Europa, i transmetre a la societat l’empoderament de la dona en el ciclisme femení.El primer equip femení del Club Ciclista Baix ter el composen fins a quatre ciclistes catalanes, una xifra que es vol incrementar a curt termini gràcies a la creació del El Massi-Tactic Academy, l'ens de formació del club.La consellera de la Presidènciaa, Laura Vilagrà,  ha anunciat la implicació de la Generalitat en el projecte amb un ajut de 195mil euros.

Des de l'Escala l'alcalde Josep Bofill es mostrava satisfet pel fet que el Jaciemnt continua essent un escenari buscat per fer grans presentacions.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar