Publicitat
Publicitat

La Cursa de la Dona recull 8.000 euros amb les 1.151 inscripcions

La Cursa de la Dona de l’Escala recull 8.000 euros per l’esclerosi múltiple. Una xifra que creixerà gràcies a les 1.151 inscripcions. L’organització vol donar les gràcies a tothom qui va aportar un gra de sorra.

Vuit mil euros ha recollit, de moment, l’organització de la Cursa de la Dona per la lluita contra l’esclerosi múltiple. Un total de 1.151 inscrits han volgut col·laborar amb la causa.

Vego Matesanz és una noia que fa uns anys que conviu am l’esclerosi múltiple. Un dia mentre tornava del metge va pensar que podria fer una cançó dedicada a la malaltia i així va ser.

La Fundació Esclerosi Múltiple va agrair el suport de totes les persones que han pogut el seu gra de sorra en aquesta cursa dedicada en aquesta malaltia.

Sobre l’escenari, en el moment de l’entrega del xec, a banda de l’organització i la Fundació Esclerosi Múltiple també hi havia l’alcalde de l’Escala i el regidor d’Esports.  L’organització de la Cursa va sortejar el quadre que va pintar Karlos Mayet durant la cursa, també diferents obsequis i també va distingir al participant més jove i de més edat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar