El mes més negre del FC l'Escala des que Arnau Sala és a la banqueta

El FC l'Escala tanca el més més dolent des que Arnau Sala és a la banqueta. Aquest gener, l'equip ha empatat contra el Bescanó i el Can Gibert, ha guanyat el Caldes i ha perdut contra el Figueres. Els escalencs han sumat cinc punts dels dotze possibles.

El FC l'Escala empata a 0 contra el Can Gibert en el que ha estat el l’últim partit de la primera volta. Els dos equips van tenir baixes destacades, Arnau Sala, per exemple, no va poder comptar amb Quimo, Marçal Saenz i Ignasi Massó mentre que Gerard Lechuga, també que arribava al derbi amb baixes, durant el partit va perdre el capità José Flores.

Els escalencs van crear perill, però no van aconseguir materialitzar. En fins a dues ocasions, la pilota va anar al pal. A la primera part, Pau Morer va enviar la pilota a la creueta en un llançament de falta i a la segona, el cop de cap de Roger Fortuny acaba tocant tímidament el pal. Alex Sánchez i Pol Bastidas, que van sortir a la segona part, van estar també a punt de marcar.

El Figueres ha perdut la segona posició després de cedir contra el cué Mollet per la mínima i el nou segon classificat és el Granollers amb la victòria a casa seva per 2 a 0 contra el Manlleu, el pròxim rival de l'Escala.