Publicitat
Publicitat

L'Escala tindrà més pes a la nova junta del GALP Costa Brava

Josep Lluis Sureda serà el nou tresorer de la junta del GALP Costa Brava. A l'Assamblea General es va passar balanç de 2022 i Jordi Fulcarà va ser nomenat com a president, després de la mort d'en Pere Estradera

l'Escala agafa posicions a la nova junta del GALP Costa Brava. A la seva Assemblea anual ordinària un dels principals punts del dia era la renovació de junta, sobretot després de la mort del seu antic president, Pere Estradera. 

El nou president del GALP Costa Brava serà en Jordi Fulcarà, que és el Patró Major de la Cofradia de Llançà. Però la notícia també va ser que Josep Lluis Sureda, Patró Major de la Cofradia de l'Escala, passarà a ser-ne el nou tresorer. Així a la nova junta del GALP hi trobarem dos representants escalencs, en Josep Lluis Sureda i la Marta Rodeja com a vocal.

Així l'Escala agafa rellevància a la junta del GALP, fet que es valora molt positivament. 

A L'Assemblea es va passar balanç de 2022 i al mateix temps es va recordar que el proper 31 de Gener és la data límit per la presentació dels nous projectes pel desenvolupament local participatiu

Una reunió que va consolidar l'Escala com agent de capçelera del GALP Costa Brava, no només pels nous càrrecs de junta sinó trambé per la implicació anual amb els nous projectes. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar