Publicitat
Publicitat

Cartellera d'Oscar

Les sales de cinema acullen aquesta setmana dues candidates a l'Oscar interpretatiu com són 'La ballena' i 'Tár'. Torroella només ens porta 'Al descubierto' i les plataformes arriben amb una mica de tot suspens, humor i acció.

Les estrenes cinematogràfiques més destacades de la setmana són dues, tot i això, als cinemes de proximitat només hi trobarem 'La ballena'. Aquest film del qual tothom parla i que ha tornat a la pantalla a l'actor Brendan Fraser, després de superar una llarga crisi personal i laboral. L'actor ha augmentat considerablement de pes per poder donar vida a un solitari professor d'anglès que pateix obesitat i que està intentant recuperar la relació que tenia amb la seva filla. Una interpretació per l'actual està nominat als Oscars 2023 a millor interpretació masculina.L'altra estrena és 'Tár', però aquesta no la trobarem de moment als cinemes més propers, caldrà consultar cartelleres. I això que la seva protagonista, la brillant Cate Blanchett  està nominada a millor actriu per la seva potent interpretació igual que el director i la pel·lícula. Tár és una cinta venuda com a fals biopic, ja que se centra en la directora d'orquestra Lyida Tár, una dona que en realitat no existeix. Aquí la coneixerem a la cresta de la seva brillant carrera, a punt de publicar un llibre i de dirigir una important simfonia. Però sembla que la sort li donarà l'esquena i la seva vida farà un tomb inesperat. Estem davant una crítica punyent dels privilegis.

L'única estrena espanyola de la setmana és 'Lobo feroz', un thriller amb Adriana Ugarte, Javier Gutiérrez i Juana Acosta de protagonistes. Un policia i una dona tenen un objectiu comú: descobrir l'assassí que s'amaga darrere d'uns crims de diverses nenes. Ambdós estan disposats a fer tot el necessari per atrapar els culpables.

Els que busquin acció americana, la seva opció serà 'Devotion. Una historia de héroes', una emotiva pel·lícula que narra fets reals de dos pilots d'avió de la marina, cridats a la guerra. Dos homes diferents en tots els sentits, però que l'amistat els unirà per sempre.I pels amants del terror el director Oliver Park presenta 'The Offering' una cinta amb tots els clixés on un home manipularà el seu pare per vendre la funerària familiar i això despertarà a un esperit dolent.

Torrella aquesta setmana només estrena una opció, 'Al descubierto' un drama d'investigació produït per Brad Pitt. Aquí seguirem a les dues periodistes que van donar a conèixer el cas que va propiciar més endavant el moviment Metoo i que va trencar el silencia dels abusos sexuals a Hollywood.Finalment, destacar tres opcions que podem veure des del sofà de casa. A Netflix hi trobarem la sèrie 'La chica de nieve' adaptació de la novel·la homònima de Javier Castillo. Durant la cavalcada de reis la família Martín entre la multitud la seva filla Amaya, una periodista en pràctiques iniciarà una investigació en paral·lela que li despertarà records del seu passat.

Appel Tv hi desembarca la comèdia dramàtica 'Terapia sin filtros', la història de Jimmy un terapeuta que està intentant assimilar la mort de la seva dona. Per afrontar el dol, decideix canviar la seva forma de ser amb la gent, així que trenca les regles i diu als seus pacients allò que pensa i no els que ells volen sentir. Una sèrie amb Harrison Ford i Jason Segel.I amb més toc de comèdia Prime Video estrena 'Una Boda Explosiva' Jennifer Lopez i Josh Duhamel seran dos nuvis segrestats que se les veuran de tots colors per salvar les seves vides el mateix dia del seu casament.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar