Publicitat
Publicitat

Futbol, tennis taula i la Cursa de la Dona

Aquest cap de setmana, l'activitat es concentra en diumenge. El dia començarà amb la Cursa de la Dona, seguirà amb el derbi català de tennis taula entre CER l'Escala contra Borges i culminarà, a Vilamalla, amb el partit del FC l'Escala contra el Can Gibert. Els equips de bàsquet juguen fora.

El FC l'Escala juga l'últim partit de la primera volta contra el Can Gibert després de perdre contra el Figueres el passat diumenge a la tarda. Els d'Arnau Sala hauran de disputar una nova jornada com a locals a Vilamalla. 

El rival estrena categoria, ha encaixat dues derrotes consecutives en les dues últimes jornades i està instal·lat a la novena posició amb 18 punts, 16 punts menys que els escalencs. L'home perillós del Can Gibert és el davanter José Flores, autor de cinc gols.

En tennis taula, el CTT CER l'Escala, en canvi, comença la segona volta de la Superdivisió Masculina a casa contra el Borges, l'altre equip català de la categoria. Ambdós conjunts trepitgen places europees i tots dos equips empataven a 3 a la primera volta. El Borges és tercer amb 15 punts, els escalencs són quarts amb 14.

En bàsquet, els sèniors masculí i femení juguen fora diumenge a la tarda el que serà el primer partit de la segona volta. Els de Toni Espinosa a la pista del Salt B i les de Pau Esponellà tenen cita a Vilablareix. El masculí va tancar la primera part del curs amb quatre victòries i vuit derrotes mentre que el femení, que encara ha de recuperar dos partits, ha aconseguit quatre victòries i set derrotes.

I aquest cap de setmana estarà marcat per la sisena edició de la Cursa de la Dona de l'Escala dedicada a l'esclerosi múltiple. Dissabte s'hauran de recollir les samarretes a la sala polivalent i diumenge a les nou començarà la  jornada amb zumba mentre que a les deu serà el moment de la sortida.

No faltarà tampoc el sorteig entre les participants de diferents obsequis que han entregat voluntàriament diferents restaurants i botigues del municipi. Dir també que el pintor Karlos Mayet pintarà un quadre en directe.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar