Publicitat
Publicitat

Tercer taller de cançons tradicionals

El Museu de l'Anxova i de la Sal programa u nou taller de cançons tradicionals i un taller de reconstrucció de parets de pedra seca. El taller de cançons els dijous de febrer i març al vespre i el de pedra seca, dissabte de la setmana vinent.

El taller de cançons serà el tercer que programa el Museu de l'Anxova en la línia de recuperar peces de l'Obra del Cançoner Popular de Catalunya. Consisteix en l'aprenentatge i pràctica col·lectiva de cançons recuperades a l'Escala, Mataró i Barcelona per Palmira Jaquetti, Joan Tomàs, Esteve Albert i altres autors en el marc de les Missions de Recerca iniciades l'any 1922.

Com a novetat d'enguany, hi ha la inclusió de les cançons recollides a Barcelona pel matrimoni Gallardo-Matheu en el sí de la família de Caterina Albert.

La inscripció al taller és gratuïta i no es requereixen coneixements acadèmics de música ni de tècnica vocal. 

El taller constarà de vuit sessions d'una hora i mitja. Culminarà amb una audició en públic a l'Alfolí de la Sal el diumenge 26 de març.

L'altre taller programat pel Masle constarà d'una única jornada, el dissabte de la setmana vinent, 4 de febrer, Taller de restauració de parets de pedra seca, tècnica ancestral reconeguda per la Unesco. Amb aquest taller es continuaran els treballs fets en les anteriors edicions en un tram de l'antic camí de Vilanera als Recs, tram que havia quedat sensiblement malmès fruit d'un espoli de pedra. El taller, anirà de tres quarts de nou del matí a dues i compta amb el monitoratge de l'empresa especialitzada PratComú. L'alta parcipació que han tingut les tres edicions fetes fins ara ha motivat els responsables del museu a programar-ne aquesta quarta edició. Els interessats a assistir-hi cal que s'apuntin a inscripcions.lescala.cat o que comuniquin el seu interès al telèfon del museu, el 972.776815. És recomanable portar guants de jardiner, bon calçat, esmorzar i aigua.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar