Publicitat
Publicitat

Els beneficis d'una bona abraçada

En motiu del Dia Mundial de l'Abraçada, durant tot el matí,  des del CAP de l'Escala s'ha volgut conscienciar de la importància i beneficis per a la salut d'una bona abraçada. Des del centre s'informa també que continua la campanya de vacunació contra grip i COVID.

Avui just davant del CAP de l'Escala s'hi han donat un munt d'abraçades.És fruit d'una iniciativa de l'Àrea Bàsica de Salut en motiu del Dia Mundial de l'Abraçada que es celebrava el dia 21 d'aquest mes.Una paradeta davant el centre servia per mostrar els beneficis que aporta per a la salut una bona abraçada.Alguns estudis parlen de com a mínim fer una dotzena d'abraçades cada dia.És una de les activitats que es promouen per superar la soledat no volguda, una situació que s'agreujava amb la pandèmia però des de molt abans s'havia detectat que es tracta d'un fenomen a l'alça.

La soledat es sol associar a la gent gran, cosa que ara mateix també passa amb els joves, cada vegada més tancats, enganxats davant d'una pantalla i disminuint les relacions socials que comporten contacte.

Des del Cap es recorda també que continua en marxa la campanya de vacunació contra la COVID i la grip, que no es fan les vacunacions en massa però que cal continuar alerta, que els virus continuen circulant.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar