Publicitat
Publicitat

A la venda l'edició de gener i febrer de L'Escalenc

Ja podem trobar als punts de venda habituals el primer Escalenc del 2023. Destaca la imatge de portada, una pintura d'en Lluis Roura sobre la visita de la tonyina Trini al Port de l'Escala

Ja tenim el primer Escalenc de l'any i arriba amb una portada especial d'en Lluís Roura sobre la visita de la tonyina trini al port de l'Escala.

Després del sumari i l'editorial, l'Alcalde de L'Escala Josep Bofill ens fa la seva particular carta als Reis Mags, tot desengrunant un conjunt de propòsits per aquest nou any que acaba de començar

En Pere Guanter a la seva secció de farigola i romaní dona la seva visió del període de la passada primavesa on va tenir lloc el relleu a l'alcaldia i també els primers compassos d'en Josep Bofill, amb els reptes ambientals d'aquests darrers mesos com a protagonistes. Tot seguit en Pere Juhé estableix una interessant relació entre el fenòmen d'Alcarràs i la memòria de l'antiga plaja de l'Escala

En Rafel Bruguera ens porta un article al Full Obert al voltant d'en Josep Maranges, en un altre article del full obert la Marta Callol es remunta a un Callol de l'any 1090. En Jordi Piqué repassa en fotos el curs 2002-2003 de l'Escola Empúries, amb dues pàgines de l'Escurça. 

L Maria Molsosa i en Gustavo Germain ens parlen d'una interessant iniciativa que van portar a la 25ena Festa de La Sal, el contingut del full obert es completa amb un artricle dedicat a la cuina grega d'Empúries  i un altre d'en Lluis Colomeda de les mines a la Mar Empordanesa. 

Les converses radiofòniques tenen com a protagonistes en Francesc Bigarós i Pere Artigas. En Joan Barceló al seu Bocins de Món ens relaciona Kafka i Praga mentre que el Forum l'Escala Empúries escriu sobre una proposta per al Mas Vilanera.

No hi falta el record cap a en Josep Suñé i Sabadi, a continuació una mirada cap a la innaguració del Local social de la Penya Blaugrana i en Cesc Ribas que dedica un article a en Pedro Martínez, propietari  de la botiga Art Plus de l'Escala. L'Isidre Pagès ens parla de l'Oriol Canals i la seva cançó Els Pescadors. 

L'Escalenc arriba a les seves darreres planes amb el resum d'actes de novembre i desembre de 2022, el recull d'actes de lleure i agenda i les darreres notícies esportives a càrrec d'Ivan García. 

Les fotografies d'abans i la tira còmica d'en Vila Mitjà tanquen aquest primer escalenc de l'any.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar