Publicitat
Publicitat

Vishal Shahani dubta que el PDeCAT pugui fer llista a l'Escala

La desfeta entre Junts per Catalunya i el PDeCAT fa que les dues formacions es presentin per separat a les properes eleccions municipals de l'Escala. Junts ja ha anunciat Jordi Roura com alcaldable, el PDeCAT no té clar que es faci llista. Ho explica el regidor Vishal Shahani a La Casa de la Vila de Canal 10 Empordà.

El regidor de Junts per Catalunya a l'ajuntament de l'Escala, Vishal Shahani, creu que el PDeCAT, el partit al qual està afiliat, tindrà dificultats per fer llista a l'Escala.Entén que la desfeta entre Junts i PDeCAT ha perjudicat a les dues bandes.

Explica que ara mateix s'està treballant per presentar-se a les municipals del mes de maig, però trobar 17 persones preparades per anar a la llista és difícil.Amés es dependrà de l'escenari a nivell nacional.Shahani diu que per una població de la mida com la de l'Escala es presenten masses partits, ja que es fragmenta el vot i només en surt afavorit el partit que governa.

Actualment Shahani és el Director de l'Àrea Bàsica de Salut i ja ha anunciat que no es farà visible dins l'espectre polític.Parla del seu paper a partir d'ara.

Amb tot plegat està satisfet de l'experiència i dels quatre anys que haurà estat regidor a l'ajuntament d el'Escala.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar