Publicitat
Publicitat

Enric i Júlia Espinosa han estat els màxims anotadors de la primera volta

Enric i Júlia Espinosa són els màxims anotadors de la primera volta del Club Bàsquet l'Escala. Dos peces clau per Toni Espinosa i Pau Esponellà. Els dos germans competeixen a la mateixa categoria, la Segona Catalana, i els dos veuen que aquest any costa molt guanyar.

Els germans Espinosa, Enric i Júlia, han estat els màxims anotadors dels seus respectius equips en el primer tram del curs. Durant la primera volta, Enric Espinosa ha anotat 172 punts, que corresponen als 29 tirs lliures, a les 61 cistelles de dos i als 7 triples. Cal recordar que aquest jugador va estar sense jugar tres partits per culpa d'una lesió i que tampoc va ser-hi a la jornada número 9. Al podi hi trobem també Abu Krubally amb 102 i Adrià Cantenys amb 97. El jugador qui ha anotat més triples ha estat Sergi Company amb 19 seguit d'Edgar Punsola amb 10.

Pel que fa al sènior femení, Júlia Espinosa ha materialitzat 156 punts, que són els 36 tirs lliures, les 54 cistelles de dos i els 4 triples. Espinosa ha estat la màxima anotadora de l'equip de la primera volta que per cert encara queden dos partits per recuperar. En segona posició, Laida Martínez amb 95 punts i Sibil·la Leal amb 83. La jugadora que ha fet més triples ha estat Helena Llobet amb 10.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar