Publicitat
Publicitat

'Andròmines' a la Sala Polivalent, tornem a ser petits.

La Sala Polivalent s'omple de nens i les seves famílies per l'espectacle Andròmines, de la companyia Sanfaina de Colors. És un viatge a la infantesa a través de les joguines i records que una noia troba a les golfes de casa.

Tot i la molta fred que feina van ser molts els nens i familiars que van assistir a la representació d''Andròmines, Un viatge musical a la infantesa', obra de la companyia 'Sanfaina de colors.'La Sala Polivalent es va preparar per l'ocasió amb les graderies retràctils que quasi en van omplir.Pel que es va poder escoltar entre el públic, alguns dels nens portaven les entrades que els havien portat els Reis d'Orient.A l'escenari un músic i un actriu en un espai ple de caixes plenes de pols.I és que l'argument ens mostra una noia que  puja a les golfes de casa seva, redescobreix les seves joguines i torna a ser petita per un instant.Els vells tresors de quan érem petits són ara andròmines abandonades que reviuen i ens retornen al paradís de la infantesa.

S'adona que el temps va passant i que quan te n'adones ja ets gran.Andròmines és la darrera creació de Samfaina de Colors, que aposta per una posada en escena conceptual i crea una atmosfera sonora que permet a l’espectador sentir i emmirallar-se en els records de la seva infantesa.La trajectòria de Samfaina de Colors és ben extensa. 33 anys de vida, 24 espectacles i 9 treballs discogràfics avalen la dilatada carrera artística del projecte de Mirna Vilasís i Xavi Múrcia. Segons expliquen tothom pot empatitzar amb Andròmines perquè créixer és un moviment constant. Es superen contínuament fases de la vida i, si bé ens centrem en la infantesa, el que ens mou és assaborir aquest esdevenir imparable del pas del temps. Els menuts veuran unes golfes meravelloses on tot és possible i els més grans tornen a ser petits per un instant.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar