Publicitat
Publicitat

El CTT CER l'Escala tanca una primera volta que fa somiar

El CTT CER l'Escala ha passat de salvar-se pels pèls en els dos últims anys a trepitjar places europees. La primera volta s'ha tancat amb grans resultats que fan somiar. L'última primera volta que encara queda a la memòria dels aficionats va ser la de Divisió d'Honor quan l'equip va guanyar tots els partits.

Hauríem de gratar molt per trobar una primera volta tan bona del CTT CER l'Escala a la Superdivisió Masculina. Dels onze partits disputats, cinc victòries, quatre empats i dues derrotes contra equips que aspiren a guanyar la lliga com són el Cajasur i l'Arteal Santiago. Això sumen 14 punts, el descens és a nou. Amb la primera volta disputada, el conjunt escalenc és quart i trepitja places europees.

Part de l'èxit és pel gran estat de forma dels palistes estrangers, el rus Konstantin Chernov i el taiwanès Chih-Wei Yeh. Chernov ha guanyat disset dels vint partits disputats i això és el 85%. Ha perdut contra Rafael de las Heras, Daniele Pinto i Hampus Ke Hannes. I pel que fa a Yeh ha guanyat deu dels dotze partits disputats, 83% d'efectivitat. L'asiàtic s'ha vist superat per Carlos Machado i Hampus Ke Hannes.

Iker González durant la primera volta ha guanyat sis enfrontaments individuals i n'ha perdut nou, això és un 40% d'efectivitat. Molts dels punts han servit per esgarrapar un punt. I amb relació a Norbert Tauler doncs dues victòries contra Sergi Gomez i Weidong Shi i nou derrotes. Això és un 18% favorable.

La segona volta, que comença aquest cap de setmana amb el derbi català contra el Borges a casa, es preveu més complicada perquè equips que oloren o que trepitgen el descens s'han reforçat.

Els palistes escalencs esperen signar una bona segona volta.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar