Publicitat
Publicitat

L'Assemblea de la Penya Blaugrana de l'Escala aprova la pujada de quota anual

La Penya Blaugrana de l'Escala va celebrar la seva assemblea anual divendres passat on es va aprovar per unanimitat l'augment de qüota dels socis. L'altre pas important va ser la represa, ja amb normalitat, dels actes i activitats previstos per aquest 2023.

La Penya Blaugrana de l'Escala portava un tema prou delicat a l'ordre del dia de la seva Assemblea anual, el de la pujada de qüota de soci. Es proposava un increment d'entre 2 i 5€ a les diferents modalitats de soci que hi ha establertes, l'infantil, adult i sènior. 

El primer punt del dia va passar el tall sense complicacions i es va aprovar per unanimitat la pujada de qüota de socis proposada per la junta actual.

Després d'aquests anys de pandèmia un dels propòsits de la junta per l'any vigent és el de recuperar moltes activitats de les tradicionals i alguna proposta nova.  A part de la cantrada d'havaneres del estiu, destaca  la recuperació del campionat de botifarra i també com a novetat la xerrada del proper  dia 3 de Febrer a l'Alfolí sobre el Barça i Catalunya. 

L'entitat compta actualment al voltant dels 470 socis, una xifra prou estable els darrers anys. Malgrat això la Penya no defalleix en la voluntat de guanyar més socis, com a propòsit per aquest any. També es proposa desencallar les relacions entre la Federació de penyes i el Barça i tractar d'aconseguir les màximes aventatges cap a totes les penyes i penyistes. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar