Publicitat
Publicitat

El Figueres s'acosta a l'Escala amb un penal 'que no era' (2-1)

El plat fort de la jornada era sens dubte el Figueres contra l'Escala a Vilatenim, que va presentar una gran entrada tot i la fred. Els figuerencs van imposar-se per 2 a 1 amb els gols de Pime i Albert Genís. Amb aquest triomf, els d'Arseni Comas són segons a cinc punts dels escalencs.

L’Escala perd 2 a 1 a Figueres i l’equip figuerenc s’ha posat ja a cinc punts de la primera posició. Els d’Arnau Sala s’avançaven amb el gol de Marc Bech, però els locals empataven amb una diana de penal, sobre el bellcairenc Pepe Soler, que transformava Pime, un penal que no va veure el tècnic escalenc. L’entrenador figuerenc Arseni Comas no va voler mullar-se sobre si era o no penal.

I a l’inici de la segona part, el Figueres, mitjançant Albert Genís, feia la diana dels tres punts.

Sala també explicava que l'equip escalenc ha de fer més contra equips històrics com són el Figueres i Granollers, que són els vertaders rivals de la categoria.

Per cert, no van jugar el derbi altempordanès seguit per molts espectadors el porter del Figueres, ex de l’Escala, Albert Quintanas, per lesió, ni tampoc el capità escalenc Ignasi Massó ni Nfamoussa Sangare, els dos lesionats. Sí que va debutar ja Pau Morer, exjugador del Sant Andreu. Abans del partit, el motociclista Maverick Viñales va fer el servei d’honor sobre una gespa artificial que s’estrenava pel partidàs de la jornada.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar